НАЗК внесло приписи Луценку і Наливайку

НАЗК внесло приписи Луценку і Наливайку

Укрінформ
Національне агентство з питань запобігання корупції внесло приписи генеральному прокурору, голові Держкомтелерадіо і голові Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку.

Про це повідомляє прес-служба агентства.

"Внесено припис генеральному прокурору України Юрію Луценку щодо усунення порушень вимог ч. 2 ст. 49 ЗУ "Про запобігання корупції"", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, мова йде про 37 випадків неподання чи несвоєчасного подання декларацій 36 суб’єктами декларування, які працюють чи працювали в ГПУ, а також проведення службового розслідування з метою виявлення причин та умов, що сприяли невиконанню посадовими особами ГПУ вимог антикорупційного законодавства.

Читайте також: НАЗК перевіряє ще 100 декларацій топ-чиновників

НАЗК також внесло припис голові НКЦПФР Тимуру Хромаєву про порушення вимог антикорупційного законодавства щодо проведення службового розслідування.

Крім того, внесено припис голові Держкомтелерадіо Олегу Наливайку - щодо усунення порушень вимог шляхом повідомлення НАЗК про 17 випадків неподання чи несвоєчасного подання декларацій 15 суб’єктами декларування, які працюють або працювали в Держкомтелерадіо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-