Інформкампанія щодо ЄС та НАТО: Держкомтелерадіо оголошує чотири тендери

Інформкампанія щодо ЄС та НАТО: Держкомтелерадіо оголошує чотири тендери

Укрінформ
Держкомтелерадіо оголосив про тендерну закупівлю послуг з організації та проведення заходів із питань європейської та євроатлантичної інтеграції в інформаційній сфері.

Про це повідомляється на офіційному сайті комітету.

“Відбудуться відкриті електронні торги на закупівлю послуг з організації та проведення Всеукраїнської інформаційно-роз’яснювальної кампанії щодо змісту і засад взаємодії України з НАТО та ролі НАТО у зміцненні міжнародної стабільності і безпеки; а також інформаційної кампанії щодо успішного досвіду впровадження європейських стандартів в усіх сферах життя в державах – членах ЄС. Очікувана вартість першої закупівлі – 4 млн 240 тис. грн, другої – 3 млн 700 тис. грн. Подання пропозицій на участь у тендері – до 3 квітня 2019 року”, - ідеться у повідомленні.

Також зазначається, що через відкриті торги буде закуплено послугу з організації та проведення двох загальнонаціональних соціологічних досліджень щодо ставлення громадськості до вступу України в НАТО та інтеграції України до ЄС очікуваною вартістю 800 тис. грн. Пропозиції на участь у тендері приймаються до 4 квітня 2019 року.

Читайте також: Держкомтелерадіо контролюватиме справляння надходжень бюджету

Крім того, за допомогою тендерних процедур буде визначено виконавця з організації та проведення Всеукраїнського конкурсу на кращу публікацію в аудіовізуальних (електронних), друкованих ЗМІ, теле- і радіопередачу про НАТО та державну політику у сфері євроатлантичної інтеграції. Держава планує виділити на захід 350 тис. грн. Подання пропозицій – до 4 квітня 2019 року.

Оголошення та тендерну документацію розміщено на сайті Держзакупівлі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-