Вступна кампанія: як порахувати бали пробного ЗНО

Вступна кампанія: як порахувати бали пробного ЗНО

Укрінформ
На сайті Українського центру оцінювання якості освіти розміщено сервіс з визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання.

Про це на брифінгу сказав заступник міністра освіти та науки Вадим Карандій, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Багато абітурієнтів почали цікавитися не тільки проходженням тесту задля знайомства з процедурою, а й задля результату, щоб оцінити свої можливості. Тому виникла ідея запровадити окремий сервіс, за яким абітурієнт може визначити свій результат. Він є на сайті Українського центру оцінювання якості освіти. Подібні сервіси пробують будувати багато хто, але єдина методика як це правильно робити, є лише в УЦОЯО. Тому що саме УЦОЯО визначає відповідні технології, як це здійснюється", - сказав Карандій.

Щоб визначити результат пробного ЗНО, потрібно в особистому кабінету на сайті УЦОЯО заповнити бланк, перенісши до електронної форми відповіді, надані в бланку відповідей під час проходження пробного ЗНО. В інформаційному бюлетені, який надано учаснику пробного ЗНО, є Схема нарахування балів за виконання сертифікаційної роботи, за якою абітурієнт може самостійно визначити орієнтовну кількість балів за виконання завдань відкритої форми з розгорнутою відповіддю.

Читайте також: Тест пробного ЗНО з української можна пройти онлайн

Ознайомитися з результатами пробного ЗНО та завантажити картку учасника з української мови і літератури можна буде 22 березня 2019 року.

Як повідомляв Укрінформ, 16 березня в Україні відбулося пробне ЗНО з української мови та літератури, на сайті УЦОЯО вже оприлюднені правильні відповіді. Пробне ЗНО з інших предметів відбудеться 23 березня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-