Україна і Словенія готові разом протидіяти торгівлі людьми

Україна і Словенія готові разом протидіяти торгівлі людьми

Укрінформ
Посол України у Словенії Михайло Бродович обговорив з міністром внутрішніх справ Словенії Бостіяном Поклюкарем співпрацю обох країн у сфері боротьби з торгівлею людьми.

Про це повідомляє прес-служба Посольства України у Словенії за результатами зустрічі Бродовича зі словенськими урядовцями.

"Головною темою зустрічі було посилення взаємодії та налагодження прямих контактів між структурами обох країн, які уповноважені на здійснення функцій у сфері боротьби з торгівлею людьми. Сторони висловили готовність до співпраці в згаданій сфері, а також обговорили питання залучення українських представників до міжнародних заходів у сфері боротьби з торгівлею людьми, які проводитимуться в Словенії", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Києві судитимуть жінку, яка продавала дівчат у сексуальне рабство

Як поінформували у Посольстві, в ході зустрічі було порушено питання опрацювання проекту імплементаційного протоколу між Кабінетом міністрів України та Урядом Республіки Словенія до Угоди між Україною та Європейським Співтовариством про реадмісію осіб.

Посол також поінформував присутніх про внутрішньополітичну ситуацію в Україні, підготовку до проведення чергових виборів Президента та звернувся з проханням надати підтримку з метою належної організації процесу голосування в Словенії.

Словенська сторона окреслила основні виклики щодо міграційної ситуації в Словенії, поінформувала про досягнуті результати в згаданій сфері та висловила схвальні оцінки дії безвізового режиму між Україною та ЄС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-