Оприлюднили відповіді пробного ЗНО з української мови й літератури

Оприлюднили відповіді пробного ЗНО з української мови й літератури

Укрінформ
На сайті Українського цетру оцінювання якості освіти в розділі "Пробне ЗНО" розміщено правильні відповіді на завдання пробного тесту з української мови і літератури.

Про це повідомляє Український центр оцінювання якості освіти.

"Учасники, які брали участь у пробному тестуванні, зможуть перевірити правильність виконання завдань і вирахувати кількість набраних тестових балів. Максимальна кількість балів, яку можна отримати, виконавши всі завдання, – 104, із них 20 балів за написання власного висловлення і 84 – за виконання завдань закритої форми", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що для тих, хто скористався сервісом "Визначення результатів пробного ЗНО", результат пробного ЗНО за рейтинговою шкалою 100–200 балів і критеріальною шкалою 1–12 балів буде розміщено в персональному кабінеті учасника пробного тестування 22 березня.

Читайте також: На ЗНО зареєструвалося 240 тисяч учасників

Якщо учасник пробного ЗНО не скористався сервісом, він зможе самостійно визначити кількість набраних тестових балів за виконання пробного ЗНО з української мови і літератури. Зробити це можна за допомогою Схем нарахування балів за виконання завдань сертифікаційної роботи з української мови і літератури та Схеми оцінювання завдання відкритої форми з розгорнутою відповіддю (власного висловлення) з української мови пробного ЗНО 2019 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-