В Україні завершується реєстрація на державну підсумкову атестацію

В Україні завершується реєстрація на державну підсумкову атестацію

Укрінформ
У понеділок, 18 березня, завершується реєстрація на державну підсумкову атестацію (ДПА) у формі ЗНО. 

Комплекти реєстраційних документів випускників шкіл до регіональних центрів оцінювання якості освіти мають надіслати керівники навчальних закладів, повідомляє Український Центр оцінювання якості освіти.

"До 18 березня 2019 року керівники закладів освіти надсилають комплекти реєстраційних документів учнів (слухачів, студентів) для проходження державної підсумкової атестації у формі ЗНО. Наразі регіональні центри якості освіти виготовили 308 602 сертифікати учасника зовнішнього незалежного оцінювання, що становить 96,45% від кількості отриманих комплектів реєстраційних документів", - йдеться у повідомленні.

До 25 березня 2019 року реєстраційні документи можуть надсилати особи, які вже мають атестат (здобули повну загальну середню освіту в попередні роки), незалежно від того, де вони навчаються зараз (чи продовжують навчатися). В УЦОЯО наполегливо радять не зволікати з відправленням документів до відповідного регіонального центру.

Також до 25 березня можна усунути причини відмови в реєстрації або внести зміни до персональних даних. Внести зміни до реєстраційних даних можна за допомогою спеціального сервісу «Внести зміни», розміщеного на веб-сайті УЦОЯО. Вхід до сервісу – за номером і пін-кодом сертифіката.

Читайте також: Тест пробного ЗНО з української можна пройти онлайн

Як повідомляв Укрінформ, в 2019 році державна підсумкова атестація у формі ЗНО буде проводитися серед осіб, які в 2018/2019 навчальному році завершують здобуття повної загальної середньої освіти, з української мови, а також з математики або історії України (за вибором учня).

В 2019 році ЗНО пройде з 11 предметів : українська мова і література; історія України; математика; біологія; географія; фізика; хімія; англійська мова; іспанська мова; німецька мова; французька мова. Основна сесія ЗНО відбудеться з 21 травня по 13 червня. Оголошення результатів основної сесії ЗНО та ДПА відбудеться з 14 по 25 червня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-