Для України важливим завданням є виведення сфери ЖКГ на сучасний рівень - Гройсман

Для України важливим завданням є виведення сфери ЖКГ на сучасний рівень - Гройсман

Укрінформ
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман привітав працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування з професійним святом.

Про це повідомляє прес-служба КМУ.

"Серед реформ, які здійснюються урядом, важливе місце займає реформа житлово-комунального господарства. Для України критично важливим завданням є виведення сфери комунальних послуг на сучасний рівень і запровадження у ній ринкових механізмів. Тому зусилля уряду спрямовані на правове та інституційне забезпечення цього процесу і створення необхідних умов для розвитку галузі", - наголосив Гройсман.

За його словами, у країні впроваджуються програми з енергоефективності, що сприятимуть власникам житла і підприємств житлово-комунального господарства переходу до більш раціональних моделей споживання енергії. "Ми змінюємо саму модель стосунків між комунальниками і жителями наших міст", - зауважив глава уряду.

Читайте також: Гройсман сказав, що саме допоможе повернути заробітчан в Україну

Він зазначив, що у цих процесах уряд покладається на професіоналізм працівників житлово-комунального господарства.

"Упевнений, що ті зміни, над якими ми працюємо, дадуть комунальним підприємствам змогу модернізувати матеріально-технічну базу та оптимізувати систему надання житлово-комунальних послуг. Фаховий рівень працівників системи житлово-комунального господарства сприятиме якісному виконанню найскладніших завдань з модернізації країни", - підкреслив Гройсман.

Він подякував всім працівникам ЖКГ за важку працю і готовність до змін, яких потребують комунальна сфера країни та українці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-