У Школі майбутнього парламентаря молодь напряму спілкується з урядовцями - Бондаренко

У Школі майбутнього парламентаря молодь напряму спілкується з урядовцями - Бондаренко

Фото
Укрінформ
У V Всеукраїнській школі майбутнього парламентаря, що відкрилася за підтримки Ліги студентів Асоціації працівників України, молодь отримує змогу напряму поспілкуватися з урядовцями.

Про це на відкритті Школи, яке відбулося у рамках Тижня відкритого уряду, наголосив Державний секретар Кабінету міністрів України Володимир Бондаренко, повідомляє Урядовий портал.

«Такі школи (коли молодь напряму спілкується з урядовцями) дозволяють нам руйнувати багаторічні бар’єри закритості, коли на держслужбу можна було прийти лише за запрошенням. Сьогодні все по-іншому. Ми відкриті, ми даємо можливість вам долучатися до роботи в рамках стажування. І нам цікавий діалог з вами щодо нових ідей, що саме треба змінити. Бо ви, як той лакмусовий папірець майбутнього України. Ukraine Now – це ви», - зазначив Бондаренко, звертаючись до молоді.

Відкриття V Всеукраїнської школи майбутнього парламентаря / Фото: kmu.gov.ua

Він підкреслив, що уряд здійснює системні зміни у різних сферах, та нагадав про запроваджену реформу державної служби, яка покликана змінити сам дух чиновника, залучити до роботи в органах державної влади молодих людей, як генераторів нових ідей та проектів у певних напрямках та позбутися такого явища як корупція.

Саме з цією метою протягом останніх років впроваджено чимало проектів, які з одного боку мінімізують або повністю виключають можливість корупції, а з іншого є зручними для громадян – і йдеться про цілу низку електронних послуг.

«Ми хочемо, щоб зміни були якісними, були людиноорінтованими, тому здійснюємо реформи, створюємо електронні послуги», - відзначив держсекретар.

Читайте також: Молодь є драйвером змін в Україні - держсекретар Кабміну

Він висловив задоволення, що молодь «стає активнішою, і зі спостерігачів стає учасниками змін».

Бондаренко вкотре закликав молодь приходити у Секретаріат Кабінету міністрів України на стажування. Він нагадав, що близько 500 молодих фахівців з питань реформ вже пройшли конкурси і почали працювати в органах державної влади.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-