До суду передали справу хабарництва керівників слідчих відділів ДФС Київщини

До суду передали справу хабарництва керівників слідчих відділів ДФС Київщини

Укрінформ
Прокуратурою скеровану до суду справу проти двох керівників слідчих відділів ДФС у Київській області за одержання від адвоката 3 тис. доларів США хабара.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Київської області.

“За процесуального керівництва прокуратури Київської області скеровано до суду обвинувальний акт за ч. 3 ст. 368 КК України (одержання службовою особою, яка займає відповідальне становище, неправомірної вигоди для себе за не вчинення такою особою в інтересах третьої особи, будь-яких дій, з використанням свого службового становища, вчиненного за попередньою змовою групою осіб) стосовно начальника третього відділу розслідування кримінальних проваджень слідчого управління фінансових розслідувань Головного управління ДФС у Київській області та його заступника”, - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Поліція затримала офіцера на хабарі у $3 тисячі

У ході досудового розслідування встановлено, що вказані службові особи, які займають відповідальне становище, отримали від адвоката неправомірну вигоду в сумі 3 тисячі доларів США за не притягнення його підзахисного до кримінальної відповідальності.

За скоєне кримінальне правопорушення обвинуваченим загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років, із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-