Стало відомо, хто очолить Міжнародну місію Червоного Хреста в Україні

Стало відомо, хто очолить Міжнародну місію Червоного Хреста в Україні

Укрінформ
У березні 2019 року очікується призначення нового керівника Міжнародної місії Червоного Хреста в Україні - Флоренс Жіллєтт.

Про це інформує прес-служба Міністерства юстиції.

“Нового очільника Делегації Міжнародного Комітету Червоного Хреста в Україні (призначення на посаду очікується у березні 2019 року) керівництву Міністерства юстиції України представив чинний керівник Алан Ешліман, який з квітня 2015 року очолює Місію МКЧХ в Україні”, - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Міжнародні організації спрямують понад 5 мільярдів на проекти на Донеччині

Як зазначається, Ешліман під час свого звернення до першого заступника міністра юстиції України Олени Сукманової та заступника міністра юстиції Дениса Чернишова подякував за співпрацю, направлену на забезпечення належних умов утримання і лікування засуджених та осіб, узятих під варту, та наголосив на успішній взаємодії Міністерства юстиції та Міжнародного Комітету Червоного Хреста у рамках різних робочих органів.

Флоренс Жіллєтт останні два роки очолювала Місію в Тегерані.

Читайте також: Червоний Хрест доправив в ОРДЛО 11 вантажівок гумдопомоги

Водночас Сукманова зазначила, що найближчим часом буде розроблено черговий Меморандум про співпрацю: документ міститиме спільні цілі та завдання, яким попередньо буде надано правову оцінку, аби уникнути декларативності та забезпечити повне виконання підписаних зобов’язань.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-