Військова прокуратура не знайшла доказів передачі хабаря посадовцям МОУ

Військова прокуратура не знайшла доказів передачі хабаря посадовцям МОУ

Укрінформ
Військова прокуратура Центрального регіону не знайшла підтвердження факту передачі службовим особам Міністерства оборони України хабара.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби Військової прокуратури Центрального регіону у зв'язку з розслідуванням інформації ЗМІ щодо затримання двох осіб, які отримали 30 тис. доларів США для подальшої передачі посадовцям МОУ.

“У зв’язку із численними публікаціями у засобах масової інформації та з метою надання достовірної інформації, повідомляємо: з моменту виявлення вказаного факту проведено значну кількість слідчих (розшукових) та процесуальних дій, спрямованих на встановлення об’єктивних даних кримінального правопорушення. На даний час, за результатами проведених заходів, причетність службових осіб Міністерства оборони України до злочину, вчиненого цивільними особами, не встановлено”, - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Укроборонпром заявляє, що співпрацю з фірмою Рогози припинив ще у 2017 році

У прокуратурі нагадали, що раніше у ЗМІ з'явилась інформація про те, що 07.02.2019 прокуратурою Дарницького гарнізону було викрито та затримано 2 громадян України, які одержали 30 000 доларів США від підприємців за вплив на прийняття рішення службовими особами Міністерства оборони України та Концерну «Військторгсервіс» щодо переукладення договорів оренди на 50 торгових місць у м. Одеса, відмови від позовних заяв щодо звільнення підприємцями займаних торгових площ, а також подальше неперешкоджання у їх підприємницькій діяльності.

Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону звернулась до ЗМІ з проханням “ретельно перевіряти отримані дані та за достовірною інформацією звертатися до відповідних офіційних органів”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-