НАЗК направило до суду 26 протоколів на директора Луганської обласної філармонії

НАЗК направило до суду 26 протоколів на директора Луганської обласної філармонії

Укрінформ
Національне агентство з питань запобігання корупції направило до суду 26 протоколів про адміністративні правопорушення стосовно директора Луганської обласної філармонії.

Про це повідомляє прес-служба НАЗК.

"Національне агентство з питань запобігання корупції направило до суду 26 протоколів про адміністративні правопорушення, складених стосовно директора Луганської обласної філармонії Ігоря Шаповалова, які стосуються недотримання вимог ЗУ "Про запобігання корупції" щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, посадовець протягом року (з березня 2017 по березень 2018) видавав накази про преміювання його дружини та доньки, які працювали у його підпорядкуванні.

Читайте також: На Луганщині засудили за участь у псевдореферендумі двох депутатів

"Своїми діями Ігор Шаповал вчинив адміністративні правопорушення, пов’язані із корупцією, відповідальність за які передбачено частинами першою та другою статті 172-7 Кодексу України про адміністративні правопорушення", - зауважили у НАЗК.

Національне агентство також зазначає, що складення протоколу і передача його до суду є підставою для провадження у справі про адміністративне правопорушення у судовому порядку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-