Сутички у Черкасах вигідні лише Путіну - кіборг Турчак

Сутички у Черкасах вигідні лише Путіну - кіборг Турчак

Укрінформ
Сутички, що сталися у суботу, 9 березня, в Черкасах, вигідні лише президенту РФ Володимиру Путіну.

Про це заявив на своїй сторінці у Фейсбук десантник, кіборг, лідер ветеранського руху України Євген Турчак (Жора).

"Те, що було в Черкасах, – це тупі качелі, якими скористається в результаті Путін. Можете називати мене порохоботом, порохолюбом, порохофілом і т.д. Ті хто мене знають - зрозуміють. За всю історію України нас змогли подолати тільки… ми самі. Постійні срачі, «визвольні змагання», «демократичні вибори». А потім – мінус Кубань, мінус Крим, мінус Донбас…", - зазначив Турчак.

Він додав, що "пацани, яких сьогодні (9 березня 2019 року - ред.) побили у Черкасах, – вони що, прислужники злочинному режиму?! А скільки наших бойових побратимів сьогодні в поліції служить, а в СБУ?!".

Читайте також: Сутички у Черкасах: кількість постраждалих поліцейських зросла до 22

Турчак закликав згадати, "як захоплювали владу сєпари у Донецьку та Луганську? Так само – нахабно, серед білого дня, без жодної поваги до інститутів влади та держави. У когось є сумніви, хто слідом за «Страной» напише про «нациков» і «фашиков» в Україні!?".

"Коротше – я категорично не підтримую весь той двіж. Я чітко впевнений, що право на насильство – монополія держави і більше нікого. І якщо я відчую, що цю монополію буде порушено, і моїй державі є загроза (а вона простежується), – я, і тисячі таких, як я, знову стануть на захист цих цінностей. Це так – до уваги!", - заявляє Жора Турчак.

Як повідомляв Укрінформ, під час охорони громадського порядку в центрі міста Черкаси, де відбулися масові заходи за участю великої кількості громадян, під час від’їзду Президента України представники Національного корпусу намагалися заблокувати кортеж Глави держави та почали провокувати на бійку пересічних черкащан та поліцію.

Внаслідок сутичок у Черкасах постраждали 22 поліцейських.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-