Суд переніс розгляд скарги ГПУ на запобіжний захід Мангера — закінчився робочий день

Суд переніс розгляд скарги ГПУ на запобіжний захід Мангера — закінчився робочий день

Укрінформ
Апеляційний суд міста Києва переніс розгляд скарги Генпрокуратури на рішення суду першої інстанції стосовно запобіжного заходу голові Херсонської облради Владиславу Мангеру на 4 березня.

Про це оголосив головуючий суддя Микола Ященко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Зокрема, суддя ухвалив рішення перенести судове засідання у зв'язку із закінченням робочого дня.

Під час судового засідання у п'ятницю захист Мангера оголошував відвід головуючому судді і прокурорам. Також адвокати просили суд повернути обвинувальний акт прокурорам. Ці клопотання не були задоволені.

На засіданні сторона обвинувачення не розпочала зачитувати апеляційну скаргу.

Читайте також: Справа Мангера: суд не дозволив відвід прокурора

У коментарі журналістам прокурор Дмитро Боян висловив сподівання, що Мангер, у якого 3 березня закінчується запобіжний захід, не втече.

Як повідомлялося, 11 лютого 2019 року Генпрокуратура оголосила голові Херсонської облради Владиславу Мангеру підозру в організації вбивства Катерини Гандзюк. У ніч проти 15 лютого суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із правом внесення застави у 2 млн 497 тис. 300 грн. Заставу вніс адвокат.

Термін запобіжного заходу Мангеру закінчується 3 березня. У понеділок, 4 березня, має відбутися засідання Шевченківського райсуду щодо його продовження.

31 липня 2018 року активістку Катерину Гандзюк облили сірчаною кислотою біля під'їзду її будинку в Херсоні, внаслідок чого було уражено опіками 30% тіла жінки. 4 листопада 2018 року вона померла.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-