Адвокат Мангера оголосив відвід судді

Адвокат Мангера оголосив відвід судді

Укрінформ
Адвокат оголосив відвід головуючому судді Апеляційного суду Києва, який розглядає скаргу Генпрокуратури на запобіжний захід голові Херсонської облради.

Захисник Дмитро Ільченко, зокрема заявив, що не довіряє судді Миколі Ященку, повідомляє кореспондент Укрінформу.
За словами адвоката, автоматичний розподіл справи відбувся з порушенням, оскільки суддя, який був призначений таким чином, перебуває у відпустці.

Водночас інший адвокат, Андрій Мурашкін, просив суд оголосити перерву на годину для ознайомлення з матеріалами справи, оскільки прокуратура нібито не надала захистові для цього достатньо часу.

Своєю чергою прокурори Вікторія Калита і Дмитро Боян попросили суд змінити запобіжний захід підозрюваному Мангеру на тримання під вартою.

Читайте також: Суд переніс розгляд апеляції на запобіжний захід Мангеру

Як повідомлялося, 11 лютого 2019 року Генпрокуратура оголосила голові Херсонської облради Владиславу Мангеру підозру в організації вбивства Катерини Гандзюк. У ніч проти 15 лютого суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із правом внесення застави у 2 млн 497 тис. 300 грн. Заставу вніс адвокат Мангера.

Запобіжний захід Мангеру закінчується 3 березня. У понеділок, 4 березня, має відбутися засідання у Шевченківському райсуді щодо його продовження.

31 липня 2018 року активістку Катерину Гандзюк облили сірчаною кислотою біля під'їзду її будинку в Херсоні, внаслідок чого опіками було уражено 30% тіла. 4 листопада 2018 року вона померла.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-