МОЗ України та Індії домовилися активізувати діалог

МОЗ України та Індії домовилися активізувати діалог

Укрінформ
В.о. міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун домовилася з міністром охорони здоров'я та сімейного благополуччя Індії Джаггатом Пракашем Наддою про активізацію діалогу між відповідальними за сферу охорони здоров'я відомствами двох країн.

Про це повідомляє прес-служба Посольства України в Індії за підсумками зустрічі очільників МОЗ України та Індії у рамках участі у 4-му Саміті Глобального цифрового партнерства у сфері охорони здоров'я у Нью-Делі.

"Були обговорені актуальні питання українсько-індійського співробітництва у сфері охорони здоров'я, домовлено про активізацію діалогу між МОЗ двох країн та розвиток двосторонньої договірно-правової бази", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: МОЗ заявляє про чергову спробу Амосової захопити медуніверситет ім. Богомольця

Як повідомлялося, Україна торік приєдналась до Глобального цифрового партнерства у сфері охорони здоров’я. Міністерство охорони здоров'я у вересні 2018 року вперше брало участь у третьому саміті Global Digital Health Partnership у Лондоні, де разом з представниками 22 країн з усього світу обговорювало можливість глобального співробітництва у сфері розробки та імплементації нових підходів з точки зору сучасних технологій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-