Стрілянина на АЗС під Києвом: поліція затримала і нападника, і потерпілого

Стрілянина на АЗС під Києвом: поліція затримала і нападника, і потерпілого

Укрінформ
Для затримання озброєного правопорушника, який зчинив стрілянину і втік із місця пригоди, була введена спеціальна поліцейська операція "Сирена".

Як повідомляє Поліція Київської області, конфлікт між водіями зі стріляниною зчинився на АЗС у селі Стоянка Києво-Святошинського району.

“Між водіями стався словесний конфлікт через вітання з “радянським святом”. Штурханина переросла у бійку, під час якої старший чоловік здійснив декілька пострілів у спину молодшому. Потім стрілець сів у автомобіль AUDI Q7 і швидко зник у невідомому напрямку. На місці злочину вилучено три гільзи, гумову кулю калібром 9 мм”, - йдеться у повідомленні.

Потерпілого 34-річного жителя столиці забрали до лікарні, де йому діагностували вогнепальні поранення голови та сліпе поранення попереку.

Читайте також: Копи влаштували стрілянину в Києві, намагаючись зупинити авто

Під час проведення першочергових оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили особу та місцеперебування правопорушника. Ним виявився 59-річний житель села Гореничі. У його будинку вилучили пристрій для відстрілу набоїв, споряджених гумовими кулями, та дозвільні документи. Його теж довелося госпіталізувати з діагнозом “закрита черепно-мозкова травма та забійні рани голови”.

Обох учасників інциденту затримано в порядку ст. 208 КПК, вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання.

Відкрито два кримінальні провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу. Працівники поліції встановлюють усі обставини конфлікту, з’ясовують роль кожного учасника бійки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-