У Раді торік побували понад 30 тисяч екскурсантів

У Раді торік побували понад 30 тисяч екскурсантів

Укрінформ
Торік в українському парламенті на екскурсії побували понад 30 тисяч людей, що свідчить про відкритість Верховної Ради.

Про це розповів Голова ВР Андрій Парубій під час відкриття в кулуарах парламенту порталів "Конституція України" і "Акт проголошення незалежності України”, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“За останні роки ми кардинально збільшили кількість відвідувачів і екскурсій в українському парламенті. Ми розгорнули широку програму залучення молоді, делегації з регіонів, інших країн для ознайомлення з роботою українського парламенту. Фактично, хол українського парламенту став публічним громадським простором, де постійно відбуваються екскурсії. Тільки за останній рік 935 екскурсійних груп відвідали Верховну Раду України. Понад 30 тисяч відвідувачів і з-за кордону, і з України прийшли на екскурсії до Верховної Ради”, - зауважив спікер.

Читайте також: У Раді активно працюють над е-карткою, яка має побороти "кнопкодавство"

Він додав, що відкритість Верховної Ради є важливим чинником попри застереження щодо небезпеки дестабілізації в українському парламенті під час військової агресії.

“Наша відкритість — це і є найбільша наша безпека і захист від будь-яких провокацій”, - зазначив Парубій.

Голова ВР також анонсував відкриття освітнього центру в холі Верховної Ради.

“Найближчим часом ми реалізуємо ідею створення в холі українського парламенту освітнього центру, де діти, які приходять у парламент, зможуть не тільки оглядати, а й проводити презентаційні уроки про український парламентаризм, історію України. Це буде реалізовано тут буквально за кілька місяців, і це буде ще один крок до відкритості для комунікації з суспільством Верховної Ради України”, - розповів Парубій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-