Суддя у справі Супрун повернувся до нарадчої кімнати

Суддя у справі Супрун повернувся до нарадчої кімнати

Оновлено
Укрінформ
Суддя Окружного адміністративного суду Києва Сергій Каракашьян, який розглядав клопотання Міністерства юстиції щодо скасування заборони Уляні Супрун виконувати обов'язки міністра охорони здоров’я, знову повернувся до нарадчої кімнати.

Водночас він пообіцяв повернутися за півгодини, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Зокрема, на початку засідання суддя запитав про наявність розпорядження Кабміну, яким Супрун частково дозволено виконувати обов'язки міністра охорони здоров'я після відсторонення її від посади судом.

Представник уряду сказав, що не бачив відповідного розпорядження Кабміну, а знає про нього зі ЗМІ.

Після цього суддя сказав, що знову йде до нарадчої кімнати і повернеться за 30 хвилин.

Читайте також: Рішення у справі Супрун оголосять опівдні

Як повідомляв Укрінформ, 5 лютого Окружний адмінсуд Києва частково задовольнив позов народного депутата від Радикальної партії Ігоря Мосійчука і заборонив Супрун виконувати повноваження в.о. міністра охорони здоров'я. Водночас суд не заборонив їй здійснювати повноваження, які були делеговані їй як першому заступнику міністра.

5 лютого Мін’юст від імені уряду подав клопотання про скасування заходів забезпечення позову у справі щодо виконання обов'язків міністра охорони здоров’я.

11 лютого суддя Окружного адмінсуду Києва розглянув клопотання Кабміну про скасування заборони Супрун виконувати обов'язки глави МОЗ і пішов у нарадчу кімнату для ухвалення рішення.

У свою чергу в МОЗ 13 лютого повідомили, що Кабмін прийняв розпорядження, яким дозволив Супрун частково виконувати обов'язки міністра охорони здоров'я. Зокрема, Супрун дозволили підписувати документи щодо розподілу ліків та вакцин.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-