Справа Супрун: суддя оголосив рішення

Справа Супрун: суддя оголосив рішення

Відео
Укрінформ
Сергій Каракашьян зачитав рішення

Суддя Окружного адміністративного суду Києва Сергій Каракашьян у четвер оголосив рішення за клопотанням Кабміну щодо скасування тимчасової заборони Уляні Супрун виконувати обов'язки міністра охорони здоров'я.

Пряму трансляцію вів 5 канал.

Як повідомляв Укрінформ, суддя Окружного адмінсуду Києва Каракашьян, який має ухвалити рішення за клопотанням Кабміну щодо Супрун, перебував у нарадчій кімнаті з 11 лютого.

Окружний адмінсуд Києва 5 лютого заборонив Супрун вчиняти будь-які дії, спрямовані на реалізацію повноважень глави МОЗ. Таке рішення було ухвалено за позовом народного депутата Ігоря Мосійчука. Уряд оскаржив це рішення.

Читайте також: Супрун назвала наслідки блокування роботи МОЗ

11 лютого суддя Окружного адмінсуду Києва розглянув клопотання Кабінету міністрів про скасування заборони Супрун виконувати обов'язки глави МОЗ і пішов у нарадчу кімнату для ухвалення рішення.

На п’ятницю, 15 лютого, призначено розгляд по суті позову Мосійчука щодо відсутності у Супрун повноважень виконувати обов’язків міністра охорони здоров’я України. Засідання відбудеться о 14:50 в Окружному адміністративному суді Києва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-