Суд у справі про розтрату понад 200 мільйонів ОПЗ перенесли

Суд у справі про розтрату понад 200 мільйонів ОПЗ перенесли

Укрінформ
Шевченківський районний суд переніс розгляд справи за обвинуваченням першого заступника голови правління НАК "Нафтогаз України" Сергія Переломи та першого заступника голови правління ПАТ "Одеський припортовий завод" Миколи Щурікова на 5 березня.

Про це повідомляється на сторінці САП у Facebook.

"13 лютого 2019 року в Шевченківському районному суді м. Києва за участі прокурорів САП у закритому судовому засіданні (було - ред.) заплановано чергове засідання у справі за обвинуваченням першого заступника голови правління НАК "Нафтогаз України" Сергія Переломи та першого заступника голови правління ПАТ "Одеський припортовий завод" Миколи Щурікова. Проте у зв’язку із зайнятістю одного із суддів колегії суду засідання не відбулося", - йдеться у повідомленні.

Наступне засідання у справі призначено на 16:30 5 березня.

Читайте також: Суд відхилив скаргу ФДМУ щодо розблокування процесу великої приватизації

У САП нагадали, що Переломі і Щурікову висунуто обвинувачення у вчиненні розтрати майна ПАТ "Одеський припортовий завод" в особливо великих розмірах, а саме грошових коштів у сумі більше 200 млн гривень, тобто у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.5 ст.191 КК України.

"За клопотанням сторони захисту судовий розгляд кримінального провадження здійснюється в закритому судовому засіданні", - поінформували у відомстві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-