Рішення у справі Супрун оголосять опівдні

Рішення у справі Супрун оголосять опівдні

Укрінформ
Суддя Окружного адміністративного суду Києва Сергій Каракашьян у четвер о 12.00 оголосить рішення за клопотанням Кабміну щодо скасування тимчасової заборони Уляні Супрун виконувати обов'язки міністра охорони здоров'я.

Про це Укрінформу повідомив суддя-спікер Окружного адмінсуду Києва Богдан Санін.

"Суддя вийде із нарадчої кімнати о 12 годині 00 хвилин. Рішення буде оголошено в залі судового засідання", - поінформував Санін.

Читайте також: Супрун назвала наслідки блокування роботи МОЗ

Як повідомляв Укрінформ, суддя Окружного адмінсуду Києва Каракашьян, який має ухвалити рішення за клопотанням Кабміну щодо Супрун, перебував у нарадчій кімнаті з 11 лютого.

Окружний адмінсуд Києва 5 лютого заборонив Супрун вчиняти будь-які дії, спрямовані на реалізацію повноважень глави МОЗ. Таке рішення було ухвалено за позовом народного депутата Ігоря Мосійчука. Уряд оскаржив це рішення.

11 лютого суддя Окружного адмінсуду Києва розглянув клопотання Кабінету міністрів про скасування заборони Супрун виконувати обов'язки глави МОЗ і пішов у нарадчу кімнату для ухвалення рішення.

На п’ятницю, 15 лютого, призначено розгляд по суті позову Мосійчука щодо відсутності у Супрун повноважень виконувати обов’язків міністра охорони здоров’я України. Засідання відбудеться о 14:50 в Окружному адміністративному суді Києва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-