Тука назвав тезу

Тука назвав тезу "всі люди зі Сходу є сепаратистами" ганебною маніпуляцією

Фото
Укрінформ
Поширення тези "всі люди зі Сходу є сепаратистами" є ганебною маніпуляцією свідомістю українських громадян.

Про це заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій та ВПО Георгій Тука заявив у середу під час круглого столу "Пошуки шляхів відновлення суверенітету України над окупованим Донбасом: стан громадської думки напередодні президентських виборів" в Укрінформі.

"На жаль, ще досі розповсюджена теза про те, що "на Сході всі сепаратисти" - це ганебна і абсолютно неприпустима маніпуляція свідомістю наших громадян. З іншого боку - треба розуміти, які складні процеси проходять серед самих мешканців Донецької і Луганської області", - заявив він.

Читайте також: Тука назвав ТОП-3 питання, які найбільше турбують переселенців

Разом з тим Тука наголосив, що серед переселенців існує таке явище як "розірвані родини".

Як повідомлялось, у круглому столі "Пошуки шляхів відновлення суверенітету України над окупованим Донбасом: стан громадської думки напередодні президентських виборів" взяли участь директор Фонду "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва Ірина Бекешкіна, координатор руху «Сильні громади» Валентин Краснопьоров, аналітик Громадянської мережі ОПОРА Олександр Клюжев та інші.

Пошуки шляхів відновлення суверенітету України над окупованим Донбасом обговорили в Укрінформі / Фото: Юрій Ільєнко, Укрінформ

Читайте також: Тука назвав ТОП-3 питання, які найбільше турбують переселенців

Учасники заходу обговорили питання компромісів на шляху до припинення російської агресії та відновлення суверенітету над окупованими територіями Донбасу, а також яким чином політична боротьба вплине на перспективи досягнення миру на Донбасі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-