Ситник заявляє, що Держбюро розслідувань не викликало його на допит

Ситник заявляє, що Держбюро розслідувань не викликало його на допит

Укрінформ
Директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник заявляє, що Державне бюро розслідувань не викликало його на допит у справі про нібито декларування недостовірної інформації.

Про це Ситник сказав на брифінгу, відповідаючи на запитання журналіста, чи притягується він до відповідальності за справою щодо декларування недостовірної інформації про нерухомість у Криму.

“Не тягали ще. Чим більше посада в НАБУ, тим більше кримінальних проваджень розслідує на сьогоднішній день Державне бюро розслідувань. Справ багато”, - сказав Ситник.

Читайте також: До виборів жодного депутата не позбавлять недоторканності - Ситник

Як повідомлялось, раніше у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі заявляли, що проти директора НАБУ Ситника відкрито кримінальне провадження через декларування ним недостовірної інформації щодо нерухомого майна на території тимчасово окупованого Росією Криму.

Зокрема, ЗМІ писали, що земельну ділянку на території курортного Нахімовського району Севастополя, яку Ситник вносить у щорічну декларацію, його дружина продала, а податки сплатила у бюджет окупаційної влади півострова.

Водночас Ситник наполягає, що жодних грошей від нібито продажу земельної ділянки у Криму не отримував, а припинить її вказувати у декларації, коли операцію можна буде провести за українським законодавством.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-