Елітну квартиру Януковича у Києві передали тимчасовому управителю

Елітну квартиру Януковича у Києві передали тимчасовому управителю

Укрінформ
Агентство з розшуку і менеджменту активів передало тимчасовому управителю 240-метрову квартиру екс-президента Віктора Януковича в Києві.

Про це повідомляє Transparency International Україна.

"7 лютого Агентство з розшуку і менеджменту активів передало тимчасовому управителю елітну 240-метрову квартиру Януковича на Оболонській набережні в Києві", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що експерти оцінили це майно екс-президента у 36 млн грн.

"5 років "сумнівне" майно Януковича стояло і не приносило нічого державі. Нарешті завдяки створенню і повноцінному функціонуванню АРМА ми побачимо реальні доходи. До кінця лютого триває конкурс на управителя Межигір’я. Сподіваємося, що згодом і цей об’єкт стане прибутковим", – зазначила юридичний радник ТІ УКраїна Катерина Риженко.

Читайте також: Янукович: Мене кинули як лоха

Як повідомляв Укрінформ, Оболонський суд Києва 24 січня 2019 року визнав винним Януковича у державній зраді та засудив до 13 років позбавлення волі - строк відбування покарання рахуватиметься з часу його затримання. Суд також постановив стягнути з Януковича на користь держави процесуальні витрати за проведення судових експертиз у сумі 98 561, 20 грн та залишити без зміни накладений в межах провадження арешт на майно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-