Суд переніс засідання у справі про розтрату понад 200 мільйонів ОПЗ

Суд переніс засідання у справі про розтрату понад 200 мільйонів ОПЗ

Укрінформ
Шевченківський райсуд переніс засідання у справі за обвинуваченням першого заступника голови правління “Нафтогазу” Сергія Переломи та першого заступника голови правління ПАТ “Одеський припортовий завод” Миколи Щурікова у розтраті майна ОПЗ, на 15 лютого.

Про це повідомляється на сторінці САП у Facebook.

“5 лютого 2019 року в Шевченківському районному суді м.Києва за участі прокурорів САП у закритому судовому засіданні будо заплановано чергове засідання у кримінальній справі про обвинувачення першого заступника голови правління НАК «Нафтогаз України» Сергія Переломи та першого заступника голови правління ПАТ «Одеський припортовий завод» Миколи Щурікова. Разом з тим, у зв’язку із зайнятістю одного із суддів колегії суду в розгляді іншої кримінальної справи, засідання не відбулося”, - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Більшість об'єктів великої приватизації ніхто не хоче купувати - Нефьодов

На наступному судовому засіданні, яке призначено на 15 лютого на 16:00, продовжиться дослідження доказів сторони обвинувачення.

У САП нагадали, що Переломі і Щурікову висунуто обвинувачення у вчиненні розтрати майна ПАТ «Одеський припортовий завод» в особливо великих розмірах, а саме грошових коштів у сумі більше 200 млн гривень, тобто у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.5 ст.191 КК України.

“За клопотанням сторони захисту судовий розгляд кримінального провадження здійснюється в закритому судовому засіданні”, - додали у відомстві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-