Коболєв перерахував зарплату на благодійність

Коболєв перерахував зарплату на благодійність

Заява
Укрінформ
Голова правління НАК "Нафтогаз України" Андрій Коболєв написав заяву про перерахування своєї зарплати благодійним організаціям.

Про це Коболєв повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці, доклавши скан своєї заяви про перерахування.

"Як і обіцяв, підписав заяву щодо перерахування 100% своєї зарплатні (включно з окладом, надбавками, преміями тощо) в Нафтогазі благодійним організаціям БФ "Народний тил - Реабілітація" на підтримку родин загиблих воїнів, МБФ "Повернись живим" – на підтримку армії та БФ "Таблеточки", на допомогу дітям з онкологічними захворюваннями. Обіцяю звітувати щомісяця про перераховані суми", - йдеться у дописі.

До цього Коболєв додав, що залишає за собою право змінювати перелік організацій та пропорцію розподілу коштів. За його словами, "незмінним залишиться тільки відсоток до перерахування - 100%".

Як повідомляв Укрінформ, 29 січня Коболєв заявив, що з лютого і до кінця року віддаватиме свої доходи на благодійність. Така заява пролунала після того як Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман оголосив, шо виступає за перегляд контракту з головою Нафтогазу в сторону зменшення заробітної плати.

Читайте також: Коболєв обіцяє віддавати на благодійність зарплату і бонуси

Тоді Коболєв поскаржився, що тема його зарплати стала політичною, а "результатом надмірної політизації цього питання стала нещодавня спроба уряду втрутитись в питання, які за законом є виключною прерогативою наглядової ради" НАК. І додав, що, аби зняти це питання "з порядку денного політичних дебатів", перераховуватиме усі кошти на благодійність.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-