Епіфаній відвідав у київському госпіталі поранених бійців

Епіфаній відвідав у київському госпіталі поранених бійців

Фото
Укрінформ
Предстоятель Православної церкви України Епіфаній відвідав у київському госпіталі поранених українських військовослужбовців.

Про це повідомили у Міністерстві оборони.

“Сьогодні, 31 січня, у Києві Блаженніший митрополит Київський і всієї України Епіфаній зустрівся з пораненими українськими військовослужбовцями, які перебувають на лікуванні у Національному військово-медичному клінічному центрі «Головний військовий клінічний госпіталь»», - йдеться в повідомленні.

Епіфаній відвідав поранених українських воїнів / Фото: mil.gov.ua

За даними Міноборони, предстоятель ПЦУ подякував військовим за героїзм і жертовний подвиг захисту рідної землі, вручив подарунки, побажав воїнам швидкого одужання та закликав на них Боже благословення.

“З перших днів неоголошеної війни на теренах східної України Православна церква завжди матеріально і духовно опікувалася нашими мужніми захисниками. Зараз ми практично завершуємо процес формування капеланської служби. В мене, як у предстоятеля, є обов’язок допомагати, відвідувати і надихати хлопців, які постраждали при захисті України. У нашої церкви є завдання – опікуватися воїнами-героями. В подальшому будемо робити ще багато добрих справ для військовослужбовців. Я бажаю усім захисникам здоров’я, сили, непереможного духу та справедливої перемоги над ворогом”, – зазначив митрополит Київський і всієї України Епіфаній.

Читайте також: Путін заявив, що Росія готова "захищати свободу віросповідання в Україні"

Також предстоятель Православної церкви України зустрівся з керівництвом Національного військово-медичного клінічного центру, ознайомився з роботою медичної установи й наголосив на важливості праці військових медиків у даний час, коли Україна відстоює свою незалежність в боротьбі з агресором.

Він подякував військовим лікарям за роботу, витримку і милосердя, зазначили в оборонному відомстві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-