Голові Державної судової адміністрації призначили першого заступника

Голові Державної судової адміністрації призначили першого заступника

Укрінформ
Вища рада правосуддя на 5 років призначила на посаду першого заступника голови Державної судової адміністрації України (ДСАУ) Ольгу Кравченко.

Про це інформує Управління інформації та забезпечення комунікаційної діяльності ВРП.

"Вища рада правосуддя вирішила призначити Кравченко Ольгу Олександрівну на посаду першого заступника голови Державної судової адміністрації України з дати початку фактичного виконання нею посадових обов’язків строком на п’ять років з оплатою праці відповідно до законодавства", - ідеться в повідомленні.

Як зазначається, Кравченко - другий кандидат на посаду за результатами конкурсу.

Читайте також: ВРП звільнила двох суддів

За результатами спеціальної перевірки щодо Кравченко інформації, що перешкоджає зайняттю нею посади, яка передбачає зайняття відповідального або особливо відповідального становища, або посади з підвищеним корупційним ризиком, не виявлено, інформують у ВРП.

Таким чином, відповідно до перевірки, передбаченої законом України "Про очищення влади", до Кравченко не застосовуються заборони, передбачені частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України "Про очищення влади".

Водночас у ВРП нагадують, що за результатами конкурсу на зайняття вакантних посад державної служби категорії "А" в системі правосуддя переможцем конкурсу на посаду першого заступника голови ДСАУ визначено Нелю Привалову, проте рішенням ВРП від 24 травня 2018 року Приваловій відмовлено у призначенні через те, що вона “належить до переліку осіб, щодо яких застосовуються заборони, передбачені ч. 3 ст. 1 закону України "Про очищення влади".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-