Харчі, товари і послуги: Кабмін змінює підхід до формування прожиткового мінімуму

Харчі, товари і послуги: Кабмін змінює підхід до формування прожиткового мінімуму

Укрінформ
Кабінет міністрів вніс зміни у порядок проведення науково-громадської експертизи набору продуктів харчування, набору непродовольчих товарів і набору послуг для встановлення прожиткового мінімуму.

Відповідна постанова „Про внесення змін до порядку проведення науково-громадської експертизи набору продуктів харчування, набору непродовольчих товарів і набору послуг для встановлення прожиткового мінімуму” була ухвалена на засіданні уряду в середу, інформує прес-служба Мінсоцполітики.

Зазначається, що згідно з ухваленою постановою до складу комісії, яка проводить відповідну експертизу продуктів, товарів і послуг, як представники центральних органів виконавчої влади входять керівники самостійних структурних підрозділів Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, Міністерства фінансів України, Міністерства соціальної політики України, Міністерства охорони здоров’я України, визначені згідно з наказами керівників відповідних органів.

Читайте також: Споживчий кошик українця: без мобільного зв’язку та інтернету. Таке може бути?

Також вказано, що члени експертної комісії від об’єднань роботодавців і профспілкових об’єднань, які мають статус всеукраїнських, визначаються кожною стороною окремо.

У відомстві зазначають, що така зміна сприятиме врегулюванню процедури проведення науково-громадської експертизи зазначених наборів та підвищенню ефективності роботи експертної комісії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-