Більше 150 громадян захотіли увійти до Громадської ради при Мінветеранів

Більше 150 громадян захотіли увійти до Громадської ради при Мінветеранів

Укрінформ
Більше півтори сотні кандидатів до Громадської ради при Міністерства у справах ветеранів України подали свої заяви.

Про це повідомляється на сторінці відомства у Facebook.

“В електронній формі було зареєстровано 185 заяв, але з них лише 154 кандидати подали оригінали необхідних документів”, - йдеться у повідомленні.

Як зазначив член ініціативної групи з підготовки установчих зборів з формування Громадської ради при Міністерстві у справах ветеранів України Віталій Кузьменко, оригінали заяв та необхідних документів, що були вчасно відправлені поштою, але не встигли дійти в строк, також будуть зараховані.

«Якщо на поштовому конверті буде міститися відмітка про те, що лист був надісланий до 16:00 28 січня 2019 року (що було визначено як прикінцевий термін приймання заяв), то він буде врахований», - сказав Кузьменко.

За його словами, за перший тиждень надійшло лише кілька заяв, а справжній ажіотаж розпочався в останні дні прийому документів.

Надалі ті кандидати, які подались до Громради, мають взяти особисту участь в установчих зборах. Вони відбудуться 28 лютого 2019 року в Києві, в Центральному будинку офіцерів Збройних сил України, за адресою вул. Грушевського, 30/1.

Читайте також: Фріз пропонує створити єдине вікно для допомоги ветеранам

Тих кандидатів, які потраплять до Громадської ради при Мінветеранів, буде визначено за результатами рейтингового інтернет-голосування.

Як повідомляв Укрінформ, прийом заяв для участі в установчих зборах Громадської ради при Мінветеранів стартував 8 січня 2019 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-