Золотухін показав методи роботи з інформаційним негативом у соцмережах

Золотухін показав методи роботи з інформаційним негативом у соцмережах

Укрінформ
Заступник міністра інформаційної політики України Дмитро Золотухін переконаний, що держоргани мають бути готові до того, що їхні меседжі у соціальних мережах будуть перекручувати.

Про це він сказав на вебінарі для працівників прес-служб органів судової влади на тему «Робота з негативом у соціальних мережах», повідомляє прес-служба МІП.

«У соціальних мережах варто постійно бути готовим до того, що ваші меседжі будуть перекручувати та трактувати негативно. У таких випадках важливо пам’ятати найголовніше правило – державний орган ніколи не вступає в конфлікт», – зазначив Золотухін.

Також на вебінарі заступник міністра інформаційної політики дав загальні рекомендації щодо ведення офіційних сторінок державних інституцій у соціальних мережах, а також представив інструменти та методи роботи з репутаційними загрозами й інформаційним негативом у соціальних мережах.

Читайте також: Мінінформ і Facebook обговорили протидію втручанню у вибори

Вебінар відбувся в рамках проекту прес-центру судової влади України – щомісячних вебінарів для судових комунікаторів, переглянули його вже понад 240 працівників інституцій судової гілки влади.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-