Бразильцю-найманцю “ДНР” продовжили арешт на 60 діб

Бразильцю-найманцю “ДНР” продовжили арешт на 60 діб

Укрінформ
Павлоградський міськрайсуд Дніпропетровської області продовжив арешт бразильцю Рафаелю Маркусу Лусваргі, який воював на боці бойовиків «ДНР», на 60 діб.

Про це повідомили у прес-службі Павлоградського міськрайонного суду у Facebook.

«24 січня у судовому засіданні за клопотанням прокурора обвинуваченому продовжено дію запобіжного заходу у вигляді арешту на 60 діб, а саме до 24 березня 2019 року», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що наступне судове засідання по даному кримінальному провадженню відбудеться 14 лютого о 10:30 год. у зв’язку з неможливістю прибуття перекладача у судове засідання в більш ближчий час.

Як повідомляв Укрінформ, у січні 2017 року Печерський районний суд Києва визнав бразильця винним у створенні терористичної організації та не передбачених законом збройних формувань і призначив покарання у вигляді 13 років позбавлення волі.

Читайте також: Суд продовжив розгляд справи Лусваргі, що воював на боці "ДНР"

Проте у серпні 2017 року Апеляційний суд Києва скасував вирок і повернув справу Лусваргі на новий розгляд через порушення територіальної підсудності.

Деякий час Лусваргі переховувався у чоловічому Свято-Покровському Голосіївському монастирі УПЦ (Московського патріархату). 4 травня його знайшли там праворадикали та привезли до Служби безпеки України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-