Посадовця главку Держпраці викрили на отриманні паспорта РФ - поліція

Посадовця главку Держпраці викрили на отриманні паспорта РФ - поліція

Укрінформ
Поліція викрила посадовця главку Держпраці Донеччини в отриманні паспорта РФ та підробці документів на посаду.

Про це повідомляє Головне слідче управління Національної поліції України.

“Поліція викрила посадовця главку Держпраці Донеччини в отриманні паспорта РФ та підробці документів на посаду. Крім того, його викрито у систематичних поборах, зокрема – в одержанні неправомірної вигоди у півмільйона гривень”, - йдеться у повідомленні.

Зокрема, у серпні 2018 року правоохоронці здійснили спецоперацію з документування злочинних дій посадовця, і у рамках спецоперації зловмисника затримали після одержання ним чергового «траншу» у розмірі 500 тисяч гривень.

Так, під час подальшого розслідування слідчі ГСУ встановили, що на початку осені 2015 року чоловік відвідав територію тимчасово окупованого півострова Крим, і там він отримав паспорт громадянина РФ. Уточнюється, що візит до Криму відбувся за кілька місяців до призначення чоловіка на керівну посаду.

У поліції поінформували, що разом із чоловіком тоді їздила громадянка, яка наразі виконує обов’язки начальника Головного управління Держпраці в Донецькій області.

Читайте також: На Вінниччині СБУ викрила на хабарі працівників Нацполіції

“Згодом, вже перебуваючи у громадянстві країни-агресора, зловмисник підробив документи, що подаються для призначення на посаду в органах державної влади України. Сьогодні, 23 січня, слідчі Управління розслідування корупційних злочинів ГСУ Нацполіції України повідомили зловмиснику про підозру за вказаним фактом. Зараз тривають заходи щодо обрання запобіжного заходу”, - уточнюється у повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-