Поліція та рятувальники відпрацювали заходи безпеки на Водохреще

Поліція та рятувальники відпрацювали заходи безпеки на Водохреще

Фото
Укрінформ
У Вишгороді на Київщині пройшли спільні показові навчання поліцейських столичної області та працівників ДСНС щодо забезпечення безпеки громадян під час купання у крижаній воді.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції в Київській області.

“Сьогодні у Вишгороді відбулись спільні показові навчання співробітників поліції столичної області та працівників Державної служби надзвичайних ситуацій по забезпеченню безпеки громадян під час купання у крижаній воді. Рятувальники продемонстрували та розповіли про засоби, способи рятування людей з крижаної води, надали цінні поради, вкотре нагадали про дотримання правил безпечного поводження на водних об’єктах, щоб уникнути надзвичайних подій та трагічних наслідків під час святкування християнського свята”, - йдеться у повідомленні.

Рейд рятувальників разом з представниками Націполіції на Київському морі / Фото: Тарасов Володимир, Укрінформ

Читайте також: На Водохреще українцям обіцяють до 2° тепла

У свою чергу генерал поліції третього рангу, очільник поліції Київської області Дмитро Ценов зазначив, що на водоймищах Київської області у свято Водохреща підготовлено та упорядковано 130 місць для купання. Уточнюється, що там будуть нести службу наряди поліції, охороняючи публічний порядок, безпеку і майно громадян.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-