ТСК пропонує продовжити роботу у справі Гандзюк

ТСК пропонує продовжити роботу у справі Гандзюк

Укрінформ
Члени Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради для проведення розслідування відомостей щодо нападів на Катерину Гандзюк та інших громадських активістів пропонують парламенту продовжити термін її діяльності.

Про це повідомив голова ТСК Борислав Береза на своїй сторінці у Facebook.

"Члени ТСК одноголосно проголосували за оприлюднення проміжного звіту у ВР та просити продовжити строк роботи ТСК", - написав Береза.

За його словами, проміжний звіт роботи ТСК буде попередньо обговорений на її наступному засіданні, що відбудеться 28 січня об 11:00 у Комітеті з питань запобігання і протидії корупції та проходитиме в закритому режимі.

Водночас Береза повідомив, що під час засідання 15 січня члени ТСК заслухали активіста Дмитра Булаха з Харкова, на якого було скоєно напад 30 серпня 2018 року, а також отримали звернення громадських організацій щодо провалу розслідувань нападів на громадських активістів на Харківщині.

"Окрім того, заслухали громадського активіста Турського Ігоря з Тернополя, на якого був напад та який був поранений ножем. По цій справі також були заслухані представники прокуратури та Нацполіції Тернополя та Тернопільської області. Всі висновки з цього питання буде оприлюднено пізніше у звіті ТСК", - додав Береза.

Читайте також: Справа Гандзюк: ДБР забракувало справу щодо розголошення Луценком даних слідства

Як повідомлялося, Верховна Рада 6 листопада 2018 року ухвалила постанову №9262 "Про утворення Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України для проведення розслідування відомостей щодо нападів на Катерину Гандзюк та інших громадських активістів".

Термін діяльності Тимчасової слідчої комісії та термін подання нею звіту про виконану роботу на розгляд Верховної Ради України - три місяці з дня її утворення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-