Справа про хабарництво екс-керівника Держгеонадр уже в суді

Справа про хабарництво екс-керівника Держгеонадр уже в суді

Укрінформ
Прокуратурою Київської області завершено досудове розслідування та скеровано до суду справу проти колишнього керівника Державної служби геології та надр України, який отримав від представника суб’єкта господарювання неправомірну вигоду.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Київської області.

«За процесуального керівництва прокуратури Київської області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо колишнього керівника Державної служби геології та надр України, який отримав від представника суб’єкта господарювання неправомірну вигоду», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Держгеонадра продовжила дію 23 спецдозволів Укрнафти на видобуток вуглеводнів

Як повідомлялося, у вересні минулого року виконувача обов’язків голови Державної служби геології та надр України було викрито на одержанні неправомірної вигоди в сумі 3 тисяч доларів США. Вказані кошти посадовець вимагав та одержав від представника суб’єкта господарювання за сприяння в одержанні пакету документів, необхідних для здійснення робіт з видобування торфу.

Дії чоловіка кваліфіковано за ч. 3 ст. 368 (одержання неправомірної вигоди особою, яка займає відповідальне становище) Кримінального кодексу України.

Йому загрожує до десяти років за гратами з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-