Карандій став заступником міністра освіти та науки

Карандій став заступником міністра освіти та науки

Укрінформ
Кабінет міністрів призначив нового заступника міністра освіти і науки – ним став Вадим Карандій, який до цього очолював Український центр оцінювання якості освіти.

Як повідомляє прес-служба МОН, відповідне рішення було ухвалене під час засідання уряду 10 січня.

"У МОН Вадим Карандій відповідатиме за напрям середньої освіти, зокрема впровадження реформи "Нова українська школа". Він має багаторічний досвід роботи в цій сфері – працював вчителем у школі, на різних посадах в підрозділах управління освітою Київської області, керував ДП "Інфоресурс", УЦОЯО", - йдеться у повідомленні.

Карандій народився 10 травня 1971 року у с. Луговики Поліського району Київської області.

Закінчив фізико-математичний факультет Чернігівського державного педагогічного інституту ім. Т. Г. Шевченка (1993 р.), здобув ступінь магістра державного управління в Київському національному економічному університеті (1999 р.)

Розпочав трудову діяльність учителем математики і фізики. З вересня 1995 р. працював у Відділі освіти Броварської районної державної адміністрації, пройшов шлях від спеціаліста І категорії до заступника начальника Управління освіти і науки Київської обласної державної адміністрації (червень 2003 р.).

Обіймав посаду першого заступника директора Українського центру оцінювання якості освіти (2006-2014 рр.).

Очолював Державне підприємство "Інфоресурс" (2014-2015 рр.), Український центр оцінювання якості освіти (2015-2019 рр.).

Читайте також: ЗНО для бакалаврів – це ще й тест для університетів, де вони навчалися

Удостоєний звання "Заслужений працівник освіти". Нагороджений нагрудними знаками "Відмінник освіти України" та "А.О. Захаренко".

Одружений, має сина.

У МОН також нагадали, що раніше уряд призначив першим заступником міністра освіти і науки Павла Хобзея та заступником міністра освіти і науки Світлану Даниленко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-