Порошенко і Філарет візьмуть участь у подячному молебні в Рівному

Порошенко і Філарет візьмуть участь у подячному молебні в Рівному

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко та Патріарх Філарет у четвер, 10 січня, візьмуть участь у подячному молебні в одному із храмів Рівного.

Про це повідомляє сайт Рівненської єпархії .

«У Свято-Покровському кафедральному соборі міста Рівне відбудеться подячний молебень з нагоди отримання Томоса про автокефалію та утворення Православної Церкви України. Богослужіння, участь у якому візьме Президент України Петро Порошенко, очолить Святійший Патріарх Філарет», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Порошенко присвоїв Філарету звання "Герой України"

Також зазначається, що з благословення архієпископа Рівненського і Острозького Іларіона в цей день для поклоніння будуть виставленні кіоти з частками мощей святого великомученика Пантелеймона, великомучениці Варвари та Києво-Печерських святих.

Водночас, як повідомляє Здолбунівська РДА, сьогодні, під час перебування у Здолбунівському районі Президента України Петра Порошенка, у Свято-Петро-Павлівському храмі Православної Церкви України міста Здолбунів буде відслужено подячний молебень з нагоди епохальної для українського народу події – отримання Томоса про автокефалію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-