НАЗК перевіряє декларації чиновників Укренерго та ДФС

НАЗК перевіряє декларації чиновників Укренерго та ДФС

Укрінформ
Національне агентство з питань запобігання корупції розпочало перевірки декларацій посадовців ДП "НЕК Укренерго" та Державної фіскальної служби.

Про це повідомляє прес-служба НАЗК.

“Розпочаті перевірки декларацій стосовно посадовців ДП "НЕК Укренерго" та Державної фіскальної служби України”, - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, перевірятимуться декларації, подані директором з розвитку ринку й обслуговування клієнтів ДП "НЕК Укренерго" Андрієм Немировським , за 2016 та 2017 роки; начальником Департаменту економічної безпеки Укренерго Сергієм Тоцьким за 2017 рік; начальником відділу дослідження ринків цін та постачальників товарів та послуг Укренерго Мариною Безруковою за 2016 та 2017 роки та першим заступником начальника Головного управління Державної фіскальної служби України у м. Києві Ігорем Скороходом за 2015 рік (виправленої), а також за 2016 та 2017 роки.

Читайте також: Корпоратизація Укренерго є передумовою отримання допомоги від ЄС - Мінфін

У НАЗК уточнили, що рішення щодо проведення повних перевірок п’яти декларацій, поданих трьома із зазначених посадовців, були прийняті на підставі звернення народного депутата України про можливе відображення у цих деклараціях недостовірних відомостей, а також на підставі ст.50 Закону України «Про запобігання корупції» – щодо трьох декларацій, поданих одним посадовцем.

Повідомляється також, що НАЗК завершило повну перевірку декларації за 2015 рік (виправленої), поданої народним депутатом України VIII скликання Михайлом Хмелем, за результатом якої не виявлено фактів невідповідності даних, наявності конфлікту інтересів та ознак незаконного збагачення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-