Майно екс-керівника ДФС Продана заарештували - ЗМІ

Майно екс-керівника ДФС Продана заарештували - ЗМІ

Укрінформ
Майно колишнього виконувача обов'язків голови Державної фіскальної служби Мирослава Продана заарештоване за рішенням Солом'янського райсуду Києва.

Про це повідомляє 5 канал з посиланням на речницю суду Яну Квітченко.

"Арештували, зокрема, нерухомість колишнього посадовця", - йдеться у повідомленні.

За словами речниці, клопотання прокуратури суд розглянув ще 10 грудня. Саме рішення суду закрите й не може бути оприлюднене відповідно до закону, уточнила вона.

Як повідомлялося, 15 листопада 2018 р. прокурори САП заочно повідомили про підозру у незаконному збагаченні колишньому в.о. голови ДФС Мирославу Продану.

У відомстві заявили, що він підозрюється у набутті за час роботи на посадах в.о. заступника та голови ДФС з липня 2016 року по червень 2018 року у власність грошових коштів у сумі понад 89 млн грн, за які для його особистого користування придбано кілька об’єктів нерухомого майна і транспортних засобів.

Читайте також: Суд відмовився змінити запобіжний захід Продану

Слідство також перевіряє причетність Продана до придбання інших об’єктів нерухомості в місті Києві та люксових автомобілів.

У свою чергу Продан відкидає всі висунуті йому обвинувачення.

4 грудня суд відпустив Мирослава Продана на поруки народних депутатів, зобов'язавши його носити електронний браслет. Апеляційний суд залишив це рішення чинним.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-