НАЗК направило до суду 6 протоколів на посадовців

НАЗК направило до суду 6 протоколів на посадовців

Укрінформ
Нацагентство з питань запобігання корупції направило до суду 6 адмінпротоколів на посадовців за порушення строків подання декларацій.

Про це поінформували у НАЗК.

“Національне агентство з питань запобігання корупції на своєму засіданні прийняло рішення про направлення до суду 6 адміністративних протоколів за недотримання вимог Закону України «Про запобігання корупції» щодо порушення вимог фінансового контролю”, - йдеться в повідомленні.

Зокрема зазначається, що до суду направлено 3 адмінпротоколи стосовно Бориса Шушковського, який, перебуваючи на посаді начальника відділу внутрішніх розслідувань, запобігання корупції та державного фінансового моніторингу Міністерства інфраструктури України, несвоєчасно подав декларацію за 2015 рік, а також перед та після звільнення.

Читайте також: За матеріалами НАЗК розпочали кримінальні провадження щодо 6 партій

Окрім того, направлено до суду адмінпротокол стосовно начальника Білоцерківської районної державної лікарні ветеринарної медицини Олега Кондратюка, який при заповненні та поданні декларації зазначив недостовірні відомості, що відрізняються, на загальну суму 400 608 грн.

У НАЗК також повідомляють про направлення до суду адмінпротоколу стосовно провідного спеціаліста відділу технічного забезпечення управління інформаційних технологій секретаріату Вищої кваліфікаційної комісії суддів України Артема Сташкевича та прокурора Київської місцевої прокуратури № 3 міста Києва Кристини Шиліної, які несвоєчасно подали щорічну декларацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-