Американські ЗМІ зазначають активізацію пропагандистів РФ перед виборами в Україні

Американські ЗМІ зазначають активізацію пропагандистів РФ перед виборами в Україні

Укрінформ
В останні роки левова частка найпотужніших ударів російських пропагандистів припадає на Україну, і особливо вони актівізороваліся перед президентськими виборами.

Про це пише Іntpolicydigest .

"Цю країну постійно звинувачують у неадекватній державній політиці, некомпетентності правоохоронних органів, слабкості демократичних процесів і нестійкості політичних, адміністративних і військових реформ. Кремлівська пропаганда зшита за лекалами робіт Геббельса, який, як відомо, заявляв, що, чим більша брехня, тим швидше в неї повірять ", - йдеться в статті.

Підкреслюється, що перед президентськими виборами в Україні зусилля російських пропагандистів, схоже, переходять у режим надсвітовою швидкості. "Класична тактика з підручників КДБ полягає в тому, щоб очорнити образ української армії за допомогою неправдивих звинувачень у військових злочинах. Останнім часом подібна практика прийняла форму дивним чином повторюваних попереджень про те, що українська армія нібито готується застосувати хімічну зброю на сході України, хоча насправді в українському арсеналі немає ніякого хімічної зброї в принципі ", - зазначає видання.

Читайте також: Росія фокусує свою фейк-кампанію на Україні - EUvsDisinfo

У ЗМІ нагадують, що Кремль систематично пророкує, що «дуже скоро українські військові застосують на Донбасі хімічну зброю», і це викликає певні підозри в зв'язку з власною репутацією Росії щодо застосування хімічної зброї.

«Тому єдине пояснення неодноразових пророкувань Кремля про те, що українські військові готуються застосувати хімзброю, криється в тому, що це черговий приклад кремлівської операції «під чужим прапором», - підкреслюється в статті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-