На свята Україна посилила контроль на кордоні

На свята Україна посилила контроль на кордоні

Укрінформ
Співробітники Держприкордонслужби напередодні Нового року та Різдва для організації максимально комфортного та безпечного міжнародного руху посилили заходи з охорони державного кордону України.

Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

“Під час заходів контролю на новорічні та різдвяні дні особлива увага приділятиметься громадянам, які є вихідцями з країн міграційного ризику. Здійснюватиметься поглиблена перевірка паспортних документів та протидія спробам переміщення через державний кордон зброї, вибухових і радіоактивних речовин та засобів терору.”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що для максимально швидкого перетину державного кордону залучено необхідну кількість прикордонних нарядів, до перевірок та оглядів задіяні службові собаки й використовуються усі можливі технічні засоби.

Читайте також: На свята цілодобово чергуватимуть 7 тисяч рятувальників

За інформацією Держприкордонслужби, протягом останніх двох передсвяткових діб прикордонники оформили прохід через державний кордон майже 0,5 мільйона осіб, із них в Україну - близько 260 тисяч осіб та понад 80 тисяч транспортних засобів. Крім того, виконано 277 доручень уповноважених державних органів, реалізовано 28 спрацювань бази Інтерполу, виявлено 24 недійсних та підроблених паспортних документи, затримано 35 осіб за незаконне перетинання державного кордону, а також припинено 8 спроб незаконного переміщення товарів та вантажів через кордон.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-