Українці обурені «відзначенням» російським Euronews терориста Захарченка

Українці обурені «відзначенням» російським Euronews терориста Захарченка

Укрінформ
Українці, а також друзі України в Європі та у світі, обурені згадуванням Euronews терориста – колишнього представника російської окупаційної адміністрації у Донецькій області Захарченка – поміж видатних постатей, які померли у 2018 році.

Про це власному кореспонденту Укрінформу заявили у Всесвітньому русі Патріотів України.

«Ми обурені редакційною політикою так званого «європейського» телеканалу. Насправді, у діяльності Euronews вже давно немає нічого спільного з високими стандартами, цілями та принципами європейської демократії. Euronews – це суто комерційний проект єгипетського олігарха та російських грошей», - переконані активісти.

Як повідомлялося, російська редакція телеканалу Euronews оприлюднила матеріал «Що пішли безповоротно». У тексті згадуються люди, які померли у 2018-му році. Серед дійсно видатних світових постатей на телеканалі «відзначили» й терориста Захарченка, а також деяких радянських-російських діячів мистецтва, які відкрито підтримали агресію РФ проти України та убивства путінським режимом українців.

Читайте також: Ситуація на Донбасі: Москва відкрито погрожує Києву "катастрофічними наслідками"

Терорист Захарченко, який загинув у Донецьку 31 серпня у результаті вибуху, поставлений російською редакцією Euronews в один ряд з такими світовими видатними постатями, як 41-й президент США Джордж Буш-старший, американський сенатор Джон Маккейн, вчений Стівен Хокінг, французький шансоньє Шарль Азнавур, іспанська оперна співачка Монсеррат Кабальє, російська правозахисниця Людмила Алексєєва.

Слід відзначити, що МЗС України та Представництво України при Євросоюзі вже неодноразово реагували на провокаційні публікації та сюжети телеканалу Euronews, зміст яких оцінювався, як посягання на суверенітет і територіальну цілісність України в умовах російської військової агресії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-