Луценко: Слідство вже знає замовника вбивства Гандзюк

Луценко: Слідство вже знає замовника вбивства Гандзюк

Укрінформ
Слідству відоме прізвище замовника вбивства Катерини Гандзюк, але докази ще збираються.

Про це генеральний прокурор України Юрій Луценко сказав в ефірі "5 каналу" у програмі "Рандеву".

"Слідство назве. Прізвище буде озвучене тоді, коли слідчий прокурор матиме достатньо доказів. Я це прізвище вже знаю", - сказав Луценко у відповідь на питаня, хто вбив Катерину Гандзюк.

Як повідомляв Укрінформ, 4 грудня генпрокурор Юрій Луценко заявив, що слідство у справі вбивства Гандзюк оголосило ще одну підозру. Сьомим підозрюваним є громадянин на прізвище Левін. За версією слідства, саме Левін був ключовою фігурою в організації нападу на Гандзюк. За словами генпрокурора, Левін виїхав з України в день, коли поліція затримала перших підозрюваних у справі.

Луценко також повідомив, що слідство встановило усіх замовників та організаторів убивства Гандзюк.

Читайте також: Справа Гандзюк: адвокат звинувачує Луценка у розголошенні відомостей

Радника міського голови Херсона і громадську активістку Катерину Гандзюк 31 липня невідомі облили сірчаною кислотою. Вона отримала хімічні опіки й частково втратила зір. Гандзюк перенесла більше 10 операцій. Вона померла 4 листопада.

Того ж дня слідчі змінили кваліфікацію нападу на неї на "умисне вбивство з корисливих мотивів, вчинене з особливою жорстокістю, на замовлення; скоєне за попередньою змовою групою осіб".

За підозрою в організації нападу на Гандзюк було затримано п'ятеро осіб, а 12 листопада стало відомо про арешт у цій справі Ігоря Павловського - колишнього помічника народного депутата Миколи Паламарчука

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-