Фріз обіцяє, що з родинами загиблих військових працюватимуть психологи

Фріз обіцяє, що з родинами загиблих військових працюватимуть психологи

Укрінформ
У складі Міністерства у справах ветеранів буде створено окремий відділ для роботи із сім’ями загиблих учасників бойових дій.

Про це поінформувала міністр у справах ветеранів Ірина Фріз під час відвідання міжнародного дитячого центру «Артек», повідомляється на Урядовому порталі.

«Це дійсно проблема фахових кризових психологів у нашій країні. Але є партнери, які готові приїжджати, проводити тренінги з нашими фахівцями. Наразі я готова до співпраці, готова долучатися до ваших ініціатив, аби сім’ї полеглих героїв відчували турботу та увагу, особливо з боку держави», - зазначила Фріз.

Згідно з повідомленням, у міжнародному дитячому центрі «Артек» під Києвом зараз відпочивають близько 300 дітей, що приїхали з усіх куточків України. Серед них - 80 дітей ветеранів, учасників бойових дій, поїздку яким організувала ГО «Серця кіборгів».

Читайте також: В Україні запустять мобільні додатки та онлайн-консультації для ветеранів

Міністр у справах ветеранів ознайомилась з умовами Центру, відвідала навчальні класи, почула про освітні, оздоровчі та мистецькі програми для дітей. А також отримала календар із світлинами дітей українських захисників «Серця кіборгів».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-