"Кремлевуд" демонізує Україну, щоб створити алібі Путіну - Золотухін

Укрінформ
Російська влада продовжує докладати зусилля для донесення у вигляді "серіалів" світу фейкової інформації про Україну.

Про це заступник міністра інформаційної політики Дмитро Золотухін написав у Facebook.

"Кремлевуд знімає серіал про "терористів ІДІЛ в Україні" загалом з 2014-2015 року, коли дії путінського режиму щодо активізації терористичної діяльності, в тому числі, проти країн Європи, стали очевидними. Сьогодні в західній пресі вийшла чергова серія цього серіалу, яка була негайно підхоплена тими російськими лідерами суспільної думки, які співпрацюють зі спецслужбами", - написав заступник міністра.

За його словами, останній збройний напад у Страсбурзі стався якраз в той момент, коли європейські медіа вже почали відкрито обговорювати "кремлівський слід" в силових акціях "жовтих жилетів".

Читайте також: Кремль поширює фейк, що Україна готує хіматаку на Донбасі — Золотухін

"Путіну потрібно алібі для своїх злочинів. Ну, і побіжно - демонізувати Україну в очах західних країн, це рутинна щоденна робота", - упевнений він.

Золотухін вже розповідав про те, що Росія докладає максимум зусиль для донесення своїм глядачам та світу фейків про Україну і робить це часто у вигляді інформаційних "серіалів". У РФ беруть якусь одну тему і розкручують її в інформпросторі заради того, щоб переконати, що Україна - це погано. Кожний “серіал” поділяється на сезони. Це більш складний комплекс ідей усередині “серіалу”.

Він вважає, що українській стороні не варто навіть реагувати на такі історії або намагатися пояснювати.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-