Кам'янець-Подільський став Молодіжною столицею України - 2019

Кам'янець-Подільський став Молодіжною столицею України - 2019

Укрінформ
Кам'янець-Подільський переміг у конкурсі на звання Молодіжної столиці України 2019 року, за яке у фіналі змагалися десять міст.

Про це повідомляє прес-служба Кам'янець-Подільської міської ради.

"Серед десяти міст-претендентів звання молодіжної столиці виборов древній Кам'янець... За звання переможця та статус "Молодіжна столиця України-2019" змагалися 10 міст: Івано-Франківськ, Кам'янець-Подільський, Кременчук, Луцьк, Маріуполь, Одеса, Тернопіль, Харків, Хмельницький, Чернігів", - йдеться у повідомленні.

Як зазначили у міськраді, основний меседж презентації кам’янчан звучав так: “Історія творить майбутнє”. Під час свого виступу вони розповіли про основні досягнення за останній рік: створення молодіжного центру “Лавка”, затвердження плану дій в рамках ініціативи “Юнісеф” “Громада дружня до дітей та молоді” та отримання статусу кандидата, культурно-освітня акція “Я – студент туристичного міста", яка стала кращою практикою молодіжної роботи в Україні, та інші проекти.

Читайте також: Сімнадцятилітній юнак продавав дані користувачів відомих поштових сервісів

Національний конкурс "Молодіжна столиця України" проводиться щороку за ініціативою Міністерства молоді та спорту України, Українського інституту міжнародної політики та Національної молодіжної ради України. Журі визначає найкраще місто країни для проживання і розвитку молоді. Участь у конкурсі беруть міста України, незалежно від кількості мешканців, розміру території чи адміністративного статусу. Заявку заповнюють спільно представники місцевої влади та молодіжного середовища міста, підписує міський голова та представники молодіжних громадських організацій, ініціатив та молодіжні активісти.

Цьогоріч Наглядова Рада Національного конкурсу “Молодіжна столиця України” прийняла до розгляду 41 заявку. У першому турі брали участь міста з 22 областей, в тому числі 15 обласних центрів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-