Новий Дім ветерана в Житомирі працює за принципом “єдиного вікна”

Новий Дім ветерана в Житомирі працює за принципом “єдиного вікна”

Фото
Укрінформ
У Житомирі на базі Центру вертебрології і реабілітації воїнів АТО запрацював Дім ветерана, де відбулося перше засідання Ради ветеранів.

Із роботою Дому ветерана ознайомилися міністр у справах ветеранів Ірина Фріз та віце-прем’єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Сьогодні маємо можливість побачити, як може співпрацювати громадська організація з місцевою владою. Це демонстрація того, що реально створити простір, де ветерани зможуть поспілкуватися між собою та отримувати консультації», - зауважила Фріз.

Читайте також: Порошенко: Ветерани — це опора, на яку мають спиратися ЗСУ

За словами голови громадської спілки «Дім ветерана» Оксани Гаврилюк, на прикладі Житомирської області завдяки Дому ветерана вдасться продемонструвати, як якісно можна реінтегрувати тих, хто пройшов війну.

Дім ветерана працюватиме за принципом «єдиного вікна», де разом із медичною допомогою та реабілітаційними послугами, які надаватиме Центр вертебрології, захисники зможуть повернутися до мирного життя та емоційно розвантажитися. Військовослужбовці та сім’ї загиблих відчуватимуть себе там, не як у медичному закладі, а як удома.

У майбутньому Дім ветерана планують перетворити на хаб для волонтерських та ветеранських організацій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-